· 

Maatje project

Uitstapje Maatje voor de Gezelligheid.

We hebben een gezellige avond beleefd met Jennie en haar drie zoons. Het was prachtig weer op zondag 11 augustus 2024 en de sfeer op de weg naar de tramhalte was erg gezellig. We hadden er allemaal veel zin in en konden niet wachten om het restaurant te bezoeken.
Het restaurant bleek een uitstekende keuze te zijn met een vriendelijke bediening en voldoende zitplaatsen. Zowel de kinderen als wij keken enorm uit naar de menukaart en wat we allemaal konden bestellen. Het aanbod was overweldigend.                                                                        Bij de eerste ronde van bestellingen konden we bijna niet wachten om te proeven, en het was dan ook snel op omdat alles zo heerlijk was. Na het snel doorgeven van de volgende ronde, konden we weer genieten van de verschillende sushi-gerechten.
Jennie en ik hebben ondertussen goede gesprekken gevoerd over uiteenlopende onderwerpen zoals relaties en reizen. De kinderen hebben zich ook goed vermaakt en hadden spelletjes meegenomen om zichzelf tussendoor bezig te houden.
Bij de laatste ronde bestelden we nog wat mini-hamburgers en stukjes vis. Omdat we niet alles op konden eten, namen we de rest mee naar huis om de volgende dag op te eten.     De terugreis was opnieuw gezellig, hoewel de kinderen een beetje moe waren.                                                 Al met al was het een geslaagde avond met lekker eten, leuke gesprekken en veel plezier dankzij Maatje voor de Gezelligheid van Stichting Curinesa.

Bibi,